Поли Фистолера

Основател на BISEI

Акценти:
Емоционалната интелигентност е свързана с това колко добре разбираме собствените си емоции и тези на другите и способността да ги идентифицираме и управляваме. Когато говорим за ЕИ, визираме умения, които могат да бъдат тренирани, увеличавани, намалявани, като цяло - регулирани и целта е да бъдат балансирани. Себезапазването е първото от 15те умения на ЕИ. То е свързано със Самоуважението, Себепознанието, Самочувствието, Самооценката.
На жените след 40 предстои една от важните промени в живота, а именно менопаузата. Всички сме чували за това колко "емоционални" са жените в менопауза. Детайлното познаване на емоционалните ни състояния, може да позволи по-леко преминаване на този важен период от живота на всяка жена.
В тази лекция ще получите важна информация за езикa/кодa на емоциите. Защо и как се зараждат, какво ги запалва, какво е изразяването в тялото ни, какво е посланието и как да ги овладяваме.
За да балансираме умението Себезапазване, е необходимо да знаем какво пазим! Развиването на вашето Самоуважение ще ви помогне да бъдете силни и уверени във всичко, което правите, което ще доведе до щастлив здравословен живот.

Поли Фистолера е основател на BISEI Български институт за социална и емоционална интелигентност. Единственият лицензиран специалист за Балканите в анализ и оценка на Емоционална интелигентност по модела на Др. Рувен Бар-Он (EQi-2.0). Като автор на програми за развитие и разширяване на емоционална стабилност,  помага на хората да разберат и регулират своите фини емоционални динамики и емоционална зрялост. Поли има 20г. международен опит в организирането на работни срещи, обучения и семинари за мултинационални компании в Италия, Швейцария, Сингапур, Канада, Южна Африка и България. Ето и някои от партньорите и клиентите: Credit Swiss, UBS, KPMG, Deloitte, Aquamarine Capital, Pleinert&Partner, Sandvik, UniCredit Bank, Colliers, AUBG.

Психолог, хипнотерапевт, сертифициран обучител по ЕИ, администратор на тестове, оторизиран преподавател по Майндфулнес по програмата Култивиране на Емоционален Баланс ( създадена от Пол Екман и Далай Лама), инструктор по Тай Чи и Чигонг, запален голфър, водолазен инструктор и любител на екстремните спортове.

В последните месеци води дейността си онлайн от италианският клон на БИСЕИ.

Интересен е фактът, че с Кремена се запознахме на конгреса по психотелесна психотерапия през 2012 в Кембридж, Великобритания. Бях скоро преминала 40те и по навик ходех на конгреси и конференции по психотерапия и хипнотерапия. След това събитие взех окончателно решение да се преместя в Превенцията и да се завърна в България, за да предам това, което бях научила през годините по света. Радвам се, че Кремена докосва темата за “Жените след 40 г.” Вярвам, че имам какво да разкажа и докажа 😉 от собственият си опит!

Поли Фистолера

Тема:

Емоционална Интелигентност (ЕИ)- Себезапазване

Контакти:

BISEI Ltd.
Ул. „Буря” 13-a
София 1619, България

Website: www.bi-sei.com
Email: info@bi-sei.com
Mobile: +359 877 377 505

Social Share