Весела Ангелова

Предприемач

Акценти:
Лесният път е изпълнен с усилия. Има жени, на които всички се възхищаваме. Те излъчват вътрешна сила и красота във всяка своя възраст. Те са непримирими, неукротими и провокиращи. В живота си са успели да създадат наследство, като тук не става дума само за семейство и деца, а и за творения, носещи на околните различни блага. Жените от този вид непрестанно оставят ярки следи, когато и където и да отидат, и с всичко това сякаш правят света по-цветен.
Питали ли сте се – откъде им идва силата?
Кой и какво им помага да бъдат такива?
Питали ли ли сте се - мога ли и аз съм една от тях?
А просмуква ли се в мислите ви съмнение, че вече може да e твърде късно или че просто не ви е писано?
В този свят всичко се движи и всичко танцува. Именно тази динамична същност на живота, подсказва колко преходни са нещата, колко бърза е промяната понякога. Ето защо ключово важно е да не спираме да се движим, да преосмисляме и да танцуваме себе си всеки ден ... и то с наслада! Това може да не е лесно, но е възможно за всяка жена, която осъзнато поддържа нагласата си да върви по пътя, дори когато е трудно.

Весела Ангелова нарича себе си най-общо предприемач и свързва това с качества, като инициативност, съзидателност и постоянна нагласа за приключение.
Има зад гърба си 15 годишен опит в маркетинга и рекламата, междувременно прекарва известен период от време в сферата на корпоративните обучения, където трупа ценен опит като водещ на семинари за екипна ефективност. През последните пет години развива свой бизнес проект в областта на търговията с името „Едно добро“.

Един от най-съкровените проекти, който по важност тя нарежда след създаването на семейството си и раждането на двете си деца, стартира през 2012г. Това е танцово-медитативна практика „Жива вълна“, която за много кратко време успява да залее и вдъхнови множество търсещи себе си жени в цялата страна. Този проект е израз на нейната голяма страст към танца и на интересите й в областта на личностното развитиe и духовното израстване.

Тема:

Танцуващата жена – седма степен по скалата на щастието

Контакти:

Facebook: www.facebook.com/EdnoDobro

Facebook: https://www.facebook.com/LiveWave

Social Share