Special Image

Кремена Станилова

Психотерапевт, психолог, автор

Изучавала е българска филология, английски език и литература, реторика, психология, психотелесна психотерапия, алтернативни лечителски практики. Разработила е психотерапевтични програми за индивидуална и групова работа в три основни сфери: овластяване на женската енергия и балансиране на мъжката в двата пола; управление на стреса чрез промени в отношението ни и поведенческите ни модели и чрез техники за отключване на т.нар. релаксационен отговор; ефективна комуникация за лични и корпоративни цели. Води практически семинари за широката публика в тези три области. Последните три години фокусира и здраветo и стреотипите, които са предизвикателство за жената на средна възраст.
Личен терапевт и водеща на практически групи на студенти, обучаващи се в следдипломна квалификация „Психотерапевт”.
Автор е на книгите „Сбогом, паника и стрес” и „Кой кой е на живо и във Фейсбук”, както и на онлайн програмите „Уверени стъпки” – онлайн курс за жени, които искат да повишат своята увереност в личен и бизнес контекст; „Психологически навигатор” – онлайн курс върху 7-те енергийни центъра и поведенията, които ги балансират, Ин-ян балансинг курс-грижа за женското здраве и много други курсове във връзка с комуникацията и поставянето на граници и упражняване на асертивност в учебната зала на OLA http://onlinelifeacademy.com
Има интервюта в редица печатни издания и телевизии. Редовен гост в предаването „Без формат”на ETV. Лекциите, семинарите и интервютата й са интригуваща сплав от психотерапия, митология, литература, философия, психоантропология, езотерика.

Контакти:
Website: www.kremenastanilova.com
Website: http://onlinelifecademy.com
Facebook: Kremena Stanilova
Facebook page: Kremena Stanilova & Online Life Academy
Youtube: Kremena Stanilova channel
Mobile: +359 897 063 300

Теодора Панайотова

Фотограф, гримьор, антистрес терапевт

Теодора помага на хората да се чувстват здрави, красиви и изключителни. Завършила е и е работила в сфери, които са типично мъжки, както и типично женски – моден дизайн, счетоводство, военно дело, антистрес масажи, грим, стайлинг и фотография.
С присъщия си усет за красивото, тя е творецът в нашето организаторско дуо.
Поддържа страниците на Kremena Stanilova & Online Life Academy и Холистично студио „РЕА”, Акордиране на тяло, ум, душа и дух.
Отговаря за кореспонденцията, Фейсбук маркетинга и логистиката на фестивала.

Контакти:
Website: www.teodorapanaiotova.com
Facebook: Teodora Panaiotova
Facebook: Teodora Panaiotova – Dokata – фотография, грим, стайлинг
Facebook: Холистично студио „РЕА”
Youtube: Teodora Panaiotova
Mobile: +359 894 699 655

Special Image