Гузал Тажибаева

Коуч, онлайн консултант, доктор по педиатрия

Акценти:
Това е времe да бъдеш зрял, да стъпваш уверено по земята, да бъдеш смел в изборите си. Но от опита ми за работа с хора виждам, че чувството за вина или срам за нещо, случило се в миналото, кара човек да встъпва в този етап на живота си с товар на раменете. Натрупаното чувството за вина и срам кара човек да не чувства себе си на равни начала с другите. Във връзките си той също се чувствате като второкласен човек, съмнява се, че някой е способен искрено да го обича, защото дълбоко в себе е убеден, че не е достоен за любов. Това се отразява негативно на взаимоотношенията и семейния живот, на работа и в бизнеса. Такъв човек може лесно да стане агресор за слабите, например за децата си, наказвайки ги за своите комплекси. Освобождаването от чувството за вина и срам води до дълбока вътрешна трансформация и съзнателни промени в поведението си. Променят се и житейските цели, появяват се сили за тяхната реализация. На срещата ще говорим за това, какво представляват вината и срамът и как може да ги преодолеем.

Гузал Тажибаева представя себе си така:

Ученичка на Мирзакарим Норбеков, с 21 години опит на работа в сферата на личностното развитие, корекцията на характера и поведението,  управлението на емоциите и отношенията.

Провеждам авторски семинари и тренинги, курсове по методиката на Норбеков М.С., онлайн консултиране и коучинг.

Тренирам персонално в следните области: лидерство, управление на емоции, преодоляване на обиди и страховете, лична ефективност, корекция на отношения, корекция на поведение, преодоляване на ограничаващите убеждения.

Работя в сферата на  отношения за разбиране и отстраняване на причините на конфликти, създаване на ефективна комуникация и формиране на нови модели на поведение.

Членувам в затворени професионални общности: E-xecutive /съобщество на мениджърите/ и  Лекари на Руската Федерация. ​

Дипломи

Магистър по мениджмънт, специализацията в управлението на човешки ресурси

Доктор по педиатрия, специалност – неонатолог

Допълнително обучение

Треньор по учебно-оздравителни технологии на Норбеков М.С.

Коуч

Лекар по образование и треньор по дух, винаги съм се интересувала от техники за работа върху себе си, подобрявайки личността си, своя дух и живота си. Изминах пътя от увличане по тао практики до суфи медицина. Овладях телесно-ориентираната терапия и работа с психотравми.

Успешните резултати в моята практика дължа не само на богатия 21-годишен опит и професионална интуиция, но и на моя наставник Мирзакарим Норбеков, както и на фундаменталното образование в областта на медицината и развит диагностичен подход за идентифициране на проблемите.

​Тренирам персонално и в групи в следните области: здраве, личностно и духовно израстване, кариера и реализация на жизнената стратегия.

Работя с мъже и жени, които искат да си намерят подходящ партньор, както и с двойките за по-ясно взаимно разбиране на нуждите на партньора и причините на конфликти, за намиране на начини да ги разрешавате, за създаване на ефективна комуникация и формиране на нови модели на поведение.

Помагам в планирането и изграждането на кариера, формиране на нови компетенции за успешна комуникация, мотивация и менторски подход в управление на персонала. Специално внимание отделям на жените, страдащи от  незабележимостта им в компанията, като форматираме грешките, които водят до това в изграждане на ефективното поведение.

 

Тема:

Животът след 40 – времe за вътрешна свобода и реализация на потенциала ни

Контакти:

Website: httpp://guzaltajibaeva.com

 

 

 

 

 

Social Share