Кремена Станилова

Психотерапевт, психолог, автор

Акценти:
Какво е нашият характер? Как той определя нашите модели на мислене и общуване във всички партньорства? Какво е зряло и незряло общуване? Как позволяваме нездравото общуване да черпи енергията ни и да се разболяваме? Как да съхраним енергията си и да приключваме неефективна комуникация, без да взривяваме партньорствата си?

Кремена Станилова е психотелесен психотерапевт.Изучавала е българска филология, английски език и литература, реторика, психология, психотелесна психотерапия, алтернативни лечителски практики. Разработила е психотерапевтични програми за индивидуална и групова работа в три основни сфери: овластяване на женската енергия и балансиране на мъжката в двата пола; управление на стреса чрез промени в отношението ни и поведенческите ни модели и чрез техники за отключване на т.нар. релаксационен отговор; ефективна комуникация за лични и корпоративни цели.  Води практически семинари за широката публика в тези три области. Последните четири години фокусира работата си и към здравето и стреотипите, които са предизвикателство за жената на средна възраст.

Личен терапевт и водеща на практически групи на студенти, обучаващи се в следдипломна квалификация „Психотерапевт”.

Автор е на книгите „Сбогом, паника и стрес” и „Кой кой е на живо и във Фейсбук”, както и на онлайн програмите „Уверени стъпки” – онлайн курс за жени, които искат да повишат своята увереност в личен и бизнес контекст; „Психологически навигатор” – онлайн курс върху 7-те енергийни центъра и поведенията, които ги балансират, “Ин-ян балансинг курс за женското здраве” и много други курсове за комуникация в посока асертивност и поставяне на границите в учебната зала на OLA, http://onlinelifeacademy.com

Има интервюта в редица печатни издания и телевизии. Редовен гост в предаването „Без формат”на ETV. Лекциите, семинарите и интервютата й са интригуваща сплав от психотерапия, митология, литература, философия, психоантропология, езотерика.

Нова книга от 2022 г. “Духовността като шанс или Как да превръщаме кризите в пробиви”

 

Тема:

Характер и комуникация – как да се откажем от незрели модели на общуване

Контакти:
Website: www.kremenastanilova.com
Website: http://onlinelifecademy.com
Facebook page: Kremena Stanilova & Online Life Academy
Youtube: Kremena Stanilova channel
Mobile: +359 897 063 300

Social Share