Марти Иванова

Холистичен терапевт

Акценти:
Годините след 40 са един особен период за жената. Истински крайъгълен камък в пътя на живота ни, от който насетне поемаме в нова посока. Накъде да бъде завоят обаче, зависи от поредния голям избор, който имаме силата да направим. Животът ни след 40 търпи промени в толкова много аспекти – започваме да търсим по-дълбок смисъл, социална реализация, подлагаме на истинско изпитание досегашния си път, постижения, грешки и пропуски. И преди всичко – подлагаме на изпитание Себе си. Тялото е първото нещо, в което се вглеждаме критично и виждаме промените идващи със зрелостта. Неодобрението към визията и уменията на тялото ни може да бъде истински препъни камък. Вместо това обаче, можем да го превърнем в скала, върху която да стъпим, за да открием нови хоризонти пред себе си. Ако тръгнем по пътя на глобалната мания “да изглеждаме съвършено”, рискуваме да забуксуваме в още нехаресване, самокритика и огорчение. Чувствали ли сте някога, че ако постигнете мечтаното тяло, това ще бъде решението на всичките проблеми, които имате в живота си? Едва тогава ще се оправи самочувствието, взаимоотношенията, кариерата дори. Разбира се, ако поемем в тази посока, това би било път без изход. В несъвършенствата на тялото и непрестанните ни опити да ги отстраним, проектираме далеч по-дълбоко съдържание. И това са дългогодишни натрупвания на неизцелени травматични преживявания, вярванията които имаме за себе си, за себестойността ни, за мястото ни в този свят. Колкото и да сме ги потискали и замаскирали през годините, те избухват по нов начин и с нова сила, когато преминем към сладката зрялост на 40+. Ето затова искам да задам този въпрос – нима не си заслужава да надникем в тези свои дълбини? Да намерим неизцелените рани, да пренапишем картината, която имаме за себе си. И веднага след това, оформянето на мечтаното тяло ще се окаже по-близо от всякога. Каня ви да се гмурнем заедно в дълбокото, за да направим това добро за себе си. Да изцелим раните, да преодолеем самокритиката и да стъпим върху нова здрава основа. Там, където можем да изградим нова здрава партньорска връзка с телата ни, приемане и любов към себе си. Каня ви да преоткрием своето тяло след 40 и да го заобичаме отново.

Марти Иванова е холистичен терапевт, майстор-практик и преподавател по енергийна психология към Британската академия по ТЕС и Пренареждане на Матрицата, и Българска асоциация за енергийната психология. Обучава на методите на енергийната психология както професионалисти от помагащите професии, така и хора, търсещи работещи методи за самопомощ, решения в житейските предизвикателства и по-добър живот. Автор на популярния сайт за личностно развитие и психология – Свой Избор.

Казва за себе си:

“Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен”

Тема:

Преоткрий тялото си след 40 и се заобичай отново

Website: Свой Избор (статии, практики, събития): http://www.svoizbor.com/

YouTube: (лекции, практики, интервюта): https://www.youtube.com/user/mgenkova

Social Share