Марти Иванова

Холистичен терапевт

Акценти:
40 е онзи особен житейски вододел, около който правим равносметка на живота си - на постигнатото, пропуснатото, спечеленото и загубеното. Излизаме от ролите на амбициозните младежи и млади дами, от енергията на конкурентността, отчаяната нужда от себедоказване и катерене на кариерни стъпала. При правилна организация на вътрешния и външния живот, приключваме с архетипа на Воина, който е завоювал своите житейски трофеи, и пристъпваме към този на Мъдреца, който умело управлява активите си, наслаждавайки се на даровете на живота. Но дали и доколко сме успeли да направим този преход? Чувствата, че сме уморени, заседнали, гневни, недоволни, че сме в безизходица, безрадостност, тягостно усещане за липса на смисъл, без радост и удовлетворение, обикновено са индикация, че балансът в житейските ни сектори ни е избягал. Възможно ли е да сме съсредоточили жизнената си енергия е 2-3 сектора от живота, все още циклейки в ролята на Воина, докато останалите страдат? В предстоящата ни среща, ще направим упражнение, с което ще получим яснота за баланса в живота ни, както и ще си изясним причините, поради които той може да ни е избягал. Ще изградим план и стратегия за самостоятелна работа по болезнените точки и сектори от житейското ни колело. Ще научим как да използваме Техниките за емоционална свобода, за да направим своя личен преход от дисбаланса и стреса, към свободата и наслаждението от зрелостта след 40.

Марти Иванова е холистичен терапевт, майстор-практик и преподавател по енергийна психология към Британската академия по ТЕС и Пренареждане на Матрицата, и Българска асоциация за енергийната психология. Обучава на методите на енергийната психология както професионалисти от помагащите професии, така и хора, търсещи работещи методи за самопомощ, решения в житейските предизвикателства и по-добър живот. Автор на популярния сайт за личностно развитие и психология – Свой Избор.

Казва за себе си:

“Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен”

 

Тема:

Здравословният баланс след 40 – формула за щастие и удовлетвореност

Контакти:

Website: Свой Избор (статии, практики, събития): http://www.svoizbor.com/

YouTube: (лекции, практики, интервюта): https://www.youtube.com/user/mgenkova

 

 

 

 

 

Social Share