Ценка Местанска

Доктор по психология, преподавател по енергийна психология, автор

Акценти:
Възможно ли е да се забави часовника на стареенето? Как можем да повлияем на процеса на стареене и да съхраним тялото и ума си дори на преклонна възраст? Поддържането на високи вибрации на емоционалното и физическото тяло е основен източник на младост!!! Този въпрос- стареенето „тормози” учените не от вчера. В центъра на изследванията им са окончанията на ДНК молекулите в човешкото тяло, наречени теломери. Грижата за тяхнята цялост е важна!!! Как тези ботушчета на хромозомите могат да намаляват обема си с времето и изживяване на многото негативни емоции??? В съвременния свят най-често това са случаите на стрес. „Всеизвестен факт е, че мъжете изживяват този процес доста драматично“. Според проучванията, с течение на времето, ДНК молекулата се уврежда значително, което води и до стареене на клетката. Въпреки че не е категорично доказано, фактите говорят, че „виновник“ за това са именно теломерите- окончанията на хромозомите /ботушчетата им/. „Ако техниките за подмладяване бъдат приложени на практика, те биха ни помогнали да намалим хроничните заболявания и да подобрим здравето си! Още повече, този резултат може да се запази през целия ни живот.“
Ценка Местанска е Доктор по психология, преподавател по енергийна психология, автор на книгата “Отключи енергийния си потенциал”
Има над 30 аудио и видео дискове- отслабване, младост и красота, хормонални промени, отказване от цигари, щитовидна жлеза и много други.

Тема:

Теломераза – ензим на младостта

Контакти:

Website: www.tes-zdrave.com

Mobile: +359888412569

 

 

 

Social Share